După plecarea neanunțată a lui Cephas Malele și accidentarea lui Daniel Birligea, Dan Petrescu caută un atacant pe care CFR Cluj să se poată baza în play-off, în încercarea de a cuceri un nou titlu în SuperLigă.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jo, atacantul retras dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Campioana României s-a despărțit de mai mulți atacanți în acest sezon. Marko Dugandzic, Jefte Betancor sau Sergiu Buș au fost vânduți sau lăsați să plece gratis, cărora li s-a alăturat recent Chepas Malele.

Dan Petrescu încearcă să întărească ofensiva înaintea play-off-ului și, conform GSP, Joao Alves de Assis Silva, cunoscut ca Jo, fost atacant la Manchester City și Galatasaray, ar putea ajunge la Cluj în această săptămână.

Brazilianul cu 20 de selecții și 5 goluri pentru Selecao va împlini curând 36 de ani și s-a retras în luna februarie, după ce ultima dată a evoluat pentru Al-Jabalain din liga secundă a Arabiei Saudite, conform Transfermarkt.com.

CFR Cluj evoluează luni pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar în cazul unei victorii poate trece pe primul loc, în fața celor de la Farul Constanța.