Hermannstadt a câștigat la limită duelul cu Rapid București din Giulești (1-0), iar Marius Măldărășanu nu a uitat de formația pentru care a evoluat timp de 10 ani ca fotbalist profesionist.

Marius Măldărășanu, antrenor HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Adrian Mutu, dezamăgit după eșecul cu Hermannstadt - „Aroganța ne-a costat”

Hermannstadt, impresie bună la primul sezon în SuperLiga

Chiar dacă este pe locul 13 după 29 de etape, Hermannstadt a făcut o impresie bună la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Din păcate, problemele financiare i-au scos pe sibieni din calculele play-off-ului, aceștia fiind depunctați de către Federația Română de Fotbal.

Cu toate acestea, Hermannstadt a câștigat în Giulești, iar momentul a fost unul aparte pentru antrenorul Marius Măldărășanu, care a savurat această victorie la finalul meciului.

„Vreau să le urez celor de la Rapid multă baftă în continuare.

Cu siguranță, publicul este pretențios, își dorește campionatul, dar trebuie să rămână uniți, numai așa vor reuși.

În sport, ca să faci performanță ai nevoie și de noroc. Am avut noroc azi, până la meciul ăsta am avut foarte mult ghinion.

Un mare merit îl are Karlo (Letica), era timpul să ne scoată, pe românește.

În general, lumea judecă o echipă după rezultat. Când am pierdut, am jucat bine în multe momente, dar au apărut greșeli.

Acum am făcut jocul nostru, un joc rapid. Sunt și momente urâte, în care trebuie să joci lungă și pe a doua, cum se zice.

Este o victorie de moral. Era un blocaj, asta e realitatea, pentru că în toate jocurile am avut ocazii, a fost și ghinion.

Meciul ăsta o să-l țin minte toată viața, primul meci ca adversar al Rapidului, ca antrenor. Îi respect, e normal, am jucat aici.

Nu știu dacă se clătina scaunul meu, asta trebuie să spună conducerea. Noi, antrenorii, suntem pregătiți tot timpul, avem bagajele la ușă.

Eu sunt jucător de echipă, la fel sunt și ca antrenor, pun foarte mult suflet. Nu știu dacă se clatină scaunul meu... îl prindem cu șurubul, să stea drept.” - a fost mesajul transmis de Marius Măldărășanu, potrivit Digi Sport.