FCSB a câștigat cu 4-1 împotriva celor de la Petrolul Ploiești, dar Leo Strizu a surprins la finalul partidei de pe Arena Națională și și-a anunțat demisia.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Dacian Nastai, favorit să-l înlocuiasă pe Leo Strizu la FCSB

Rămasă fără antrenor principal în acte, FCSB va putea fi pregătită de oricine în această lună (primește o dispensă pentru următoarele 30 de zile), dar va trebui între timp să găsească un tehnician cu licența PRO.

Potrivit GSP, Gigi Becali ar putea apela la Dacian Nastai, care a mai lucrat la grupele de copii și juniori de la FCSB și o pregătește în prezent pe Unirea Constanța, echipă care are mari probleme financiare și de lot și se află pe ultimul loc în Liga 2.

Având în vedere relația foarte bună dintre cele două cluburi (patronul Vasile Geambazi este nepotul lui Gigi Becali), Nastai ar fi o variantă la îndemână pentru FCSB, iar Mihai Pintilii ar putea pregăti în continuare echipa din umbră.

În vârstă de 49 de ani, Nastai deține licența PRO și a mai antrenat echipele Olimpia Satu Mare, Silvania Șimleu-Silvaniei, Luceafărul Oradea, FCSB 2 și FCSB U19.

O altă variantă pentru banca tehnică a celor de la FCSB o reprezintă Ionuț Ilie (46 de ani), antrenor la echipa U19. Acesta deține licența Pro și a mai fost luat în calcul și la finalul lunii noiembrie, dar nu a mai fost niciodată principal la o echipă de seniori.

>> Leo Strizu și motivul bizar pentru care și-a dat demisia de la FCSB