Rapid București a învins Chindia Târgoviște, scor 2-0, după mai bine de o repriză în superioritate numerică, printr-un gol marcat din penalti și un autogol, în etapa a 27-a a SuperLigii.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Rapid – Chindia 2-0, în etapa a 27-a a SuperLigii

După două meciuri fără victorie, elevii lui Adrian Mutu aveau nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în apropierea primelor clasate.

În prima repriză, fiecare echipă a avut câte un jucător accidentat, Costache în minutul 9 și Vorobjovas în minutul 44, părăsind terenul.

În prelungirile primei părți, Chindia a rămas în 10, Căpușă primind al doilea cartonaș galben după o intervenție tare asupra lui Junior Morais.

Cu un om în plus, Rapid a atacat pe parcursul reprizei secunde și a obținut o lovitură de la 11 metri, pe care Marko Dugandzic a transormat-o în minutul 66.

Doar două minute mai târziu, centrarea lui Valentin Costache este reluată în propria poartă de Deian Boldor.

Pe final, Chindia a fost periculoasă pe contraatac, Daniel Popa ajungând de două ori singur cu portarul Moldovan, care s-a opus excelent.

Rapid acumulează 49 de puncte și urcă pentru moment pe podium, la nouă puncte distanță de liderul Farul. Chindia rămâne pe locul al zecelea, cu 30 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Rapid și Chindia.

Etapa a 27-a a SuperLigii

U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1

UTA – Farul 0-1

Sepsi – Hermannstadt 2-1

Universitatea Cluj – FC Botoșani 2-0

Rapid – Chindia Târgoviște 2-0

FC Voluntari – Universitatea Craiova/ Duminică 17:45

FC Argeș - FCSB / Duminică 20:30

Petrolul Ploiești – CFR Cluj / Luni 20:00