Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre pandemie, teoria conspirației și faptul că se simte slăbit de la vaccinul împotriva Covid-19.

Sorin CartuFoto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Sorin Cârțu își simte imunitatea slăbită de vaccinul împotriva Covid-19

Ajuns la 67 de ani, Cârțu spune că dacă nu ar fi fost implicat în fotbal nu s-ar fi vaccinat niciodată împotriva Covid-19.

Președintele oltenilor vorbește despre faptul că în ultimii ani (după vaccinare) a tot avut diverse probleme de sănătate după ce consideră că i-a scăzut imunitatea.

„Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora.

Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?! Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul.

Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani” - Sorin Cârțu, pentru gsp.ro.

Sorin Cârțu a reușit 107 goluri în prima divizie de fotbal a țării în cele 283 de partide jucate în tricoul celor de la Universitatea Craiova.

În calitate de antrenor, Cârțu a pregătit formații precum Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Rapid, Veria, Extensiv Craiova, Oțelul Galați, FC Argeș, FC Național, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu-Jiu, CFR Cluj, Steaua București, ALRO Slatina, FC Brașov și Poli Iași.

În următorul meci din SuperLiga României la fotbal, Universitatea Craiova va juca pe 26 februarie, de la ora 17:45, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Gruparea olteană se află pe locul 4 în ierarhia din SuperLigă, cu 45 de puncte (cu 10 mai puține decât liderul Farul Constanța).