După decizia Comisiei de Disciplină a FRF prin care U Craiova 1948 a pierdut cu 3-0 meciul cu Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe, gruparea din Bănie a primit o nouă sancțiune.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Amendă pentru U Craiova 1948 – Ar putea primi interdicție la transferuri

Clubul lui Adrian Mititelu a făcut apel la decizia primită și așteaptă verdictul, iar în cazul în care acesta o să fie tot defavorabil, se vor face demersurile la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv.

Între timp, Comisia de Disciplină a FRF a sancționat din nou U Craiova 1948, pentru amenzile neachitate în urma incidentelor provocate de suporteri pe parcursul acestui sezon.

În cazul în care nu își va îndeplini obligațiile, clubul riscă interdicția de a efectua transferuri și depunctarea.

„Sancționează U Craiova 1948 SA cu penalitate de 3000 de lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art.85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1 a din RSTJF, față de FRF, prin Secretar General.

Acordă termen în data de 20.03.2023, ora 13:30, dată la care U Craiova 1948 SA să prezinte dovada plății față de FRF, prin Secretar General, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, precizează Comisia de Disciplină a FRF, conform Digisport.