Clubul Farul Constanța a reacționat după ce Claudiu Voiculeț, fost jucător al echipei ASA Târgu Mureș, a afirmat că meciul disputat în play-off-ul sezonului 2015-2016, scor 6-1 pentru formația dobrogeană, a fost aranjat.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Farul neagă că meciul cu ASA Târgu Mureș a fost aranjat

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Voiculeț (ajuns la 37 de ani) a afirmat că a cerut atunci să fie înlocuit pentru că a fost dezgustat de ce se întâmpla pe teren.Viitorul, care a fuzionat între timp cu Farul, a oferit un răspuns pe site-ul oficial al clubului.

„Referitor la articolul publicat astăzi în Gazeta Sporturilor, clubul nostru a transmis, încă din data de 5 iulie 2016, printr-un comunicat, punctul de vedere oficial, așa cum de altfel se menționează inclusiv de autorul articolului de astăzi. Așa cum am precizat și în data de 5 iulie 2016, vă rugăm să rețineți următoarele:

- Clubul nostru NU a fost niciodată implicat și NU va fi niciodată de acord cu astfel practici necurate și a considerat întotdeauna că un meci trebuie câștigat numai pe terenul de fotbal!

- Suntem responsabili de afirmațiile noastre și NU putem fi răspunzători de declarațiile sau speculațiile altor persoane care nu au nicio legătură cu clubul nostru!”, se arată în comunicatul clubului Farul Constanța.

Claudiu Voiculeț a jucat de-a lungul timpului pentru echipe precum Farul Constanța, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.