Universitatea Craiova a smuls un punct din deplasarea de pe Arena Națională cu FCSB (1-1), iar Eugen Neagoe a făcut o analiză asupra întregului joc, dar și a arbitrajului.

Eugen NeagoeFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Neagoe, nemulțumit de arbitrajul din meciul cu FCSB - Oltenii nu s-au mai impus în deplasare în SuperLiga din decembrie 2022

FCSB a controlat mare parte din meciul cu Universitatea Craiova, însă, la fel ca în meciul cu Farul Constanța, roș-albaștrii nu au gestionat corespunzător finalul de meci, iar oltenii i-au taxat în prelungiri.

Imediat după partida disputată pe Arena Națională, tehnicianul oltenilor a analizat meciul din care echipa sa a luat un punct.

„Am început meciul foarte prost. După acea ocazie mare a lui Miculescu, am primit gol dintr-un corner. Nepermis de ușor! Nu trebuia să facem acea greșeală. Dar sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor.

Au crezut în ei, le-am spus inclusiv la pauză că vom marca goluri, știam că suntem mai puternici din punct de vedere fizic și că îi vom domina pe finalul meciului și asta s-a și întâmplat. Cred că acest rezultat de egalitate este corect.” - a spus acesta, potrivit Digi Sport.

Totuși, antrenorul Universității Craiova nu a omis să discute despre arbitraj și l-a taxat pe centralul partidei (Adrian Cojocaru).

„Noi inventăm regulamentul. Facem fiecare după cum ne taie capul. Dacă este de roșu nu dăm, daca nu este dăm. Imediat a dat roșu, nici nu cred că era de eliminare faultul, chit că a fost sau nu offside.

A scos imediat cartonașul roșu, i-am spus: 'Băi, ușor, că ai timp să dai roșu, de ce ești așa disperat să dai roșu? Nu înțeleg. Mai ușor, mai calm. Nu ne mai speriați așa'. Asta e realitatea.” - a încheiat Eugen Neagoe.