CFR Cluj a pierdut prima manșă a play-off-ului UEFA Conference League cu Lazio (1-0), deși ardelenii au avut mai mult de o repriză superiotate numerică. Un fotbalist al echipei lui Dan Petrescu a atras privirile mai multor cluburi din Europa.

Ermal Krasniqi, CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ermal Krasniqi, urmărit de Sassuolo, Fiorentina și alte cluburi din LaLiga și Serie A

Adus chiar în această iarnă de CFR Cluj, Ermal Krasniqi a atras deja atenția mai multor cluburi din Europa, după evoluția bună din partida de pe Olimpico, cu Lazio.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani transferat de la Ballkani, a contribuit la eliminarea lui Patric din duelul cu Lazio și a avut mai multe acțiuni interesante de-a lungul partidei.

Potrivit jurnaliștilor de la Tuttosport, Krasniqi a atras atenția câtorva cluburi din Italia și Spania, cum ar fi Sassuolo, Torino, Fiorentina, Udinese, Genoa sau Mallorca.

5 apariții are Ermal Krasniqi în acest sezon pentru campioana României, timp în care a marcat un gol și a oferit și un assist.

200 de mii de euro a plătit CFR Cluj pentru Krasniqi, iar cota sa de piață a ajuns la 375 de mii de euro conform Transfermarkt.