CS Mioveni nu a pierdut niciun meci de la numirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică, iar „lanterna roșie” a SuperLigii a scos un punct pe teren propriu din duelul cu Rapid București (0-0).

Nicolae DicaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CS Mioveni, neînvinsă în 2023 în SuperLiga

Două victorii și 3 rezultate de egalitate are CS Mioveni în anul 2023, iar antrenorul Nicolae Dică este încrezător că echipa sa își poate îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradare.

Argeșenii au obținut un punct din meciul de vineri seară cu Rapid, iar rezultatul i-a adus satisfacție lui „Dicanio”.

„Am făcut o primă repriză bună, ne-am creat două-trei ocazii de a marca. Am reușit să fim agresivi pe faza defensivă, cred că ne-am ridicat la nivelul lor în prima repriză.

În schimb, în a doua repriză ne-am retras, iar cei de la Rapid au pus presiune pe noi, și-au creat ocazii de a marca.

Rapid a avut acel 11 metri, într-adevăr, am fost norocoși, cum a spus și Adi Mutu. Este un rezultat mare pentru noi, am întâlnit o echipă care trage la câștigarea campionatului.

Ați văzut ce suporteri au! Pentru noi este bine că reușim să ținem pasul.

Suntem mândri că suntem neînvinși, dar trebuie să fim modești în continuare, să strângem puncte. Avem acest obiectiv să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să facem în continuare meciuri bune.

Vreau să jucăm un fotbal ofensiv, jucătorii să aibă încredere în ei.

În play-out vor fi meciuri mai interesante. Și pentru câștigarea campionatului vor fi cinci echipe care se vor lupta.

Noi am venit din spate, ușor, ușor. La înjumătățire, toate echipele vor avea emoții.” - a transmis Nicolae Dică la finalul partidei, conform Digi Sport.

CS Mioveni este ultima în clasament, cu 18 puncte.