FC U Craiova 1948 a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari din SuperLiga, dar a transmis un mesaj suporterilor care vor avea scandări rasiste sau xenofobe.

Scandal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe si U Craiova 1948Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

>>> Reacția clubului U Craiova 1948 după decizia Comisiei de Disciplină – Care sunt căile de atac

FC U Craiova 1948 va evacua de pe arenă suporterii care vor avea scandări rasiste sau xenofobe

După ce a pierdut meciul cu Sepsi la masa verde ca urmare a mesajelor rasiste și xenofobe lansate de suporterii prezenți pe arena din Sfântu Gheorghe, oficialii celor de la FC U Craiova 1948 își iau măsuri la partida cu FC Voluntari și vor pedepsi drastic fanii care vor avea chef de scandal.

„În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activităţi repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF şi prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 şi 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menţionată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii şi jigniri adresate oficialilor, se va acţiona în consecinţă, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

Formația olteană speră în continuare să prindă un loc de play-off și va ataca în instanță decizia luată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

FC U Craiova 1948 este pe locul 8 în campionat, cu un total de 30 de puncte, la 7 în spatele celor de la Sepsi OSK (locul 6).