Conflictul dintre suporterii U Craiova 1948 și patronul Adrian Mititelu pare că se apropie de final. După un meci pe teren propriu disputat cu porțile închise, fanii olteni ar putea reveni în tribune.

Stadionul Ion Oblemenco din CraiovaFoto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Condiții pentru revenirea în tribune a fanilor U Craiova 1948

După meciul cu Sepsi întrerupt în minutul 26 de scandările suporterilor, patronul Adrian Mititelu a luat decizia ca următoarea partidă de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, să se dispute cu porțile închise.

Galeria Craiovei a revenit pe stadion la meciul din Giulești cu Rapid, când clubul gazdă și-a asumat prezența acestora.

Acum, Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune și a anunțat că dacă până la următoarea partidă nu va veni o decizie a Comisiei de Disciplină, suporterii vor putea intra pe stadion în anumite condiții.

„O să vedeți. Vedem ce se va întampla. Există scenariul negru să pierdem meciul. Dacă o să avem dreptul să avem suporteri, cei din galerie vor trebui sa intre asumați pe stadion, cu un șef de grup care să raspundă.

Dacă nu se vor încadra, vor fi evacuați imediat de pe stadion. Știți foarte bine ce vor. Sunt 5-6 inși pe acolo care sunt mai importanți decât alții. Vor altceva, nu au legătură cu activitatea fotbalistică”, - a declarat Adrian Mititelu, pentru Digisport.

În etapa a 26-a a SuperLigii, U Craiova 1948 va evolua pe teren propriu, luni de la ora 20:00, împotriva celor de la FC Voluntari.