CFR Cluj a pierdut două partide consecutive în SuperLigă, iar antrenorul Dan Petrescu s-a arătat supărat pe jucătorii săi și consideră că jocul prestat nu le dă speranțe în fața lui Lazio, în duelul de joi din Conference League.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Dacă jucăm așa, pierdem sigur cu Lazio”

Antrenorul campioanei României și-a exprimat supărarea după prestația fotbaliștilor săi în înfrângerea contra Universității Craiova, reclamând și anumite faze de arbitraj.

„Am început bine, am dat și gol, fază de penalti, după care cei de la Craiova au revenit. În repriza a doua, joc confuz, apoi a fost un cadou al nostru, dar nu mai putem schimba nimic. Apoi a fost un gol deviat, s-a spart zidul. Cei de la Craiova, de pe bancă, au intrat bine. Noi suferim a doua înfrângere la rând, dar am mai trecut prin asta.

Nici jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul așteptat, deci poate și eu am o parte de vină. Dar ei trebuie să dea mai mult.

Mă îngrijorează tot, că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute. E greu să avem pretenții dacă pierdem. Apărarea nu mai este ce a fost, se vede. În alți ani nu pierdeam așa și nu luam, atâtea goluri.

Mai avem și Europa și Cupa României, așa că e clar că trebuie să facem o analiză.

Dacă jucăm ca azi, pierdem sigur la Lazio. Trebuie să fim mai buni și mai agresivi la Roma. Nu știu dacă voi face schimbări, nu vreau să vorbesc la cald, dar va trebui să analizez foarte atent”, a declarat Dan Petrescu după partidă, pentru Digisport.

CFR Cluj va juca în deplasare joi pe „Olimpico” prima manșă a 16-imilor Conference League cu Lazio, urmând ca după o săptămână să primească vizita italienilor.

Nici Lazio Roma nu se află în cea mai bună formă, fără victorie de trei etape în Serie A. Italienii au pierdut ultima partidă cu Atalanta, scor 2-0, după două rezultate de egalitate consecutive.