​U Craiova 1948 a anunţat, vineri seară, moartea unui suporter al echipei, care a suferit un infarct în prelungirile meciului cu Rapid (etapa a 25-a a SuperLigii).

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

„Din păcate, bucuria ne este umbrită de o veste tristă. Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Eduard Vlad, în vârstă de 47 ani, suporter devotat al echipei, care a suferit un infarct în timpul prelungirilor din duelul cu Rapid. Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate” - U Craiova 1948, pe Facebook.

Și Adrian Mititelu, patronul clubului U Craiova 1948, a reacționat pe Facebook: „Incredibil! Doamne, Dumnezeule! Inima a cedat din cauza emoțiilor pentru echipă! Omul ăsta și-a dat viața pentru echipă! E cumplit!”.

Adrian Mutu și motivul pentru care Rapid a pierdut pentru a doua oară în Giulești cu FC U Craiova 1948

U Craiova 1948, victorie în Giulești

Formația antrenată de Nicolo Napoli a produs surpriza în Giulești și i-a administrat Rapidului primul eșec din acest sezon de SuperLiga.

Juan Bauza a deschis scorul după doar 44 de secunde cu o lovitură de cap. Acesta este cel mai rapid gol din această ediție de campionat.

În repriza secundă, Yassine Bahassa a dublat avantajul formației oaspete, după ce a finalizat din pasa lui Radu Negru.

Paul Iacob a redus din diferență (min 87) pentru giuleșteni, însă a fost insuficient pentru ca echipa antrenată de Adi Mutu să evite înfrângerea.

Cu această victorie, FC U Craiova 1948 se apropie la doar 3 puncte de primul loc de play-off, ocupat de Sepsi OSK.