Farul Constanța a învins CSU Craiova cu 2-1 și a revenit pe prima poziție în clasamentul SuperLigii. La finalul partidei din etapa a 24-a, Gheorghe Hagi a avut un mesaj pentru elevii săi.

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Lui Gică Hagi îi place să fie pe primul loc

„60 de minute am jucat foarte bine, am dominat, ne-am impus. După aceea, au venit cu schimbări foarte bune, noi am scăzut puțin, e greu să ții presiunea 90 de minute. A venit acel gol și ne-a dat puțin înapoi, Craiova are jucători de calitate.

Ne-a lipsit Denis, e stângaci, am pus în locul lui un copil bun, de 2005. Un băiat foarte bun. Ne place acolo, pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit și lor. Ei mă cunosc. Azi am avut o discuție foarte bună, ieri nu am avut un antrenament bun, nu ne-a ieșit și a trebuit să venim astăzi la stadion.

Larie bate foarte bine penalty-urile. Important e că am câștigat. Șase puncte importante, cu FCSB și Universitatea Craiova, două echipe foarte bune, ne vom întâlni din nou în play-off. Echipa care va avea constanță, care va fi în formă în play-off, aceea va câștiga titlul.

Ieri am petrecut puțin, mi-am adus aminte de părinții care m-au adus pe lume, datorită lor sunt unde sunt. Le-am mulțumit, la fel familiei, soției, copiilor. La Constanța e un proiect de 5 ani, minimum. Vrem să creăm ceva stabil, puternic” - Gheorghe Hagi, citat de DigiSport.

Clasamentul SuperLigii

1. Farul Constanța – 51 p

2. CFR Cluj – 50 p

3. Rapid – 45 p

4. FCSB – 44 p

5. Universitatea Craiova – 41 p

6. Sepsi – 33 p etc.