CFR Cluj va primi duminică seară de la ora 21 vizita celor de la FCSB, iar Dan Petrescu este conștient că meciul va fi unul foarte dificil pentru campioana României.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR - FCSB, capul de afiș al etapei cu numărul 24 - Sebastian Colțescu va fi la centrul partidei

CFR Cluj, liderul din actuala ediție a SuperLigii și campioana en-titre, va primi duminică vizita celor de la FCSB într-un meci contând pentru etapa cu numărul 24.

Deși formația antrenată de Leo Strizu vine după un eșec dramatic cu Farul (2-3), Dan Petrescu este de părere că echipa oaspete va fi periculoasă în duelul din Gruia, având foarte multe soluții pe fiecare post.

Joyskim Dawa e suspendat după cartonașul roșu primit în duelul cu Farul Constanța, însă Mihai Pintilii a anunțat că Ovidiu Popescu va fi apt pentru jocul cu ardelenii.

La conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB, Dan Petrescu a ținut să sublinieze că vicecampioana României are suficiente soluții la care să apeleze pentru duelul de duminică.

„Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. Malele e accidentat, în rest să vedem. Manea, dacă poate să se antreneze azi e bine, dacă nu nici el nu va juca.

Au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă. Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice.

Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa.

În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Dacă trebuie să jucăm, jucăm.” - a spus tehnicianul ardelenilor, conform Digi Sport.

Sebastian Colțescu va arbitra partida dintre CFR Cluj și FCSB.

Clasament SuperLiga:

1. CFR Cluj 50p

2. Farul Constanța 48p

3. Rapid București 42p

4. FCSB 41p

5. Universitatea Craiova 41p

6. Sepsi OSK 32p