Universitatea Cluj și Rapid București au terminat la egalitate, scor 0-0, primul meci al etapei a 23-a din SuperLigă. Un meci pe contre, cu ocazii ratate de ambele părți, dar marcat de starea precară a gazonului.

Rapid si jucatorii saiFoto: Inquam Photos / Vali Marin

U Cluj – Rapid 0-0, în etapa a 23-a a SuperLigii

Duelul dintre Ioan Ovidiu Sabău și Rapid, echipă alături de care a câștigat două titluri ca jucător și pe care a și antrenat-o, s-a încheiat nedecis, 0-0.

Arbitrul Marian Barbu a luat multe decizii contestate de clujeni, lăsând jocul liber și trecând cu vederea mai multe intervenții la limita regulamentului.

După ninsoarea de la Cluj, transformată în ploaie în timpul partidei, terenul a fost moale, mingea oprindu-se în noroi în special în zona din interiorul celor două careuri.

În prima repriză Universitatea Cluj a fost mai periculoasă, reușind să ducă ușor balonul în apropierea porții lui Horațiu Moldovan.

După pauză, giuleștenii au intrat mai bine în joc și au ratat o ocazie mare prin Costache în minutul 74, al cărui șut a fost respins în corner de Iliev. Șase minute mai târziu, portarul rapidist a avut și el o intervenție salvatoare în fața lui Vlădoiu.

În urma remizei, Rapid rămâne momentan pe poziția a treia a SuperLigii, cu 42 de puncte, iar Universitatea Cluj pe 13, cu 23 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei Universitatea Cluj - Rapid București.

Etapa a 23-a a SuperLigii

U Cluj vs Rapid 0-0

UTA vs CS Mioveni / Sâmbătă 14:30

Petrolul vs Chindia / Sâmbătă 17:00

Universitatea Craiova vs Hermannstadt / Sâmbătă 20:00

FC Argeș vs FC Botoșani / Duminică 13:30

Sepsi vs U Craiova 1948 / Duminică 16:00

FCSB vs Farul / Duminică 19:00

FC Voluntari vs CFR Cluj / Luni 20:00