Campioana României a avut o evoluție foarte bună în duelul cu Farul Constanța (3-0) și a câștigat categoric meciul de la Ovidiu. Dan Petrescu a fost încântat de jocul echipei sale.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ermal Krasniqi, favoritul lui Dan Petrescu - Jucătorul a marcat la debut

CFR-ul a arătat ca o adevărată campioană și a controlat în totalitate duelul cu Farul Constanța.

Chiar dacă în prima repriză jocul a fost foarte închis, iar constănțenii puteau deschide scorul în urma unui contraatac, oaspeții au rupt echilibrul și au marcat de două ori în 10 minute.

Petrila a făcut 3-0 pe final, iar asta l-a bucurat și mai mult pe Dan Petrescu, care l-a introdus pe teren la pauză.

„A fost meciul perfect. Nu mă gândeam nici în cele mai frumoase vise că putem câștiga cu 3-0. Am stat foarte bine în teren, am făcut pressing cum trebuie.

Dacă îi lași să joace, nu ai nicio șansă. I-a deranjat pressingul. Primul gol a fost cel mai important, ne-a dat aripi.

După înfrângerea cu Sibiul eram foarte supărat, dar faptul că am câștigat la Farul cu 3-0 ne-a dat aripi.

Secretul e că muncim mereu, dar, dacă nu luăm campionatul, degeaba. Cinci echipe se vor bate la titlu, nu va mai fi ca înainte, două sau trei echipe.

Noi vom avea foarte multe meciuri și trebuie să rămânem concentrați.” - a declarat Super-Dan, conform Digi Sport.

„Bursucul” nu a uitat și de jucătorul pe care și l-a dorit cel mai mult în această perioadă de transferuri. Ermal Krasniqi a marcat la debut și a avut o evoluție fantastică pentru ardeleni.

„A fost un gol extraordinar de la un jucător care nu mă suprinde. L-am dorit cel mai mult pe Krasniqi. Îl cunosc, sper să nu îl vindem repede.

Dacă vine ofertă mare și nu avem ce face, ok, dar mi-aș dori să îl antrenez mai mult. Au fost multe echipe care s-au supărat că l-au pierdut.

Un caracter extraordinar, modest, cuminte. Toți merită felicitări, de la portar la ultimul intrat.”

Totodată, antrenorul celor de la CFR Cluj a sesizat și ce a făcut ca jocul gazdelor să nu fie la nivelul din celelalte partide.

„A fost intensitate maximă, au lipsit ocaziile mari, dar noi jucăm în deplasare, ne-am gândit să ne închidem bine. Este normal ca echipa gazdă să fie mai agresivă.

Celor de la Farul le place să domine jocul, să aibă posesia. Asta i-a încurcat cel mai mult, că nu au reușit să aibă posesia.” - a încheiat Dan Petrescu.