Eșecul de la Botoșani (0-1) a produs o mare dezamăgire în tabăra Universității Craiova, iar unul dintre jucători chiar a fost amendat de către club după un gest considerat neprofesionist.

Mihai RotaruFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Raul Silva, amendat pentru că s-a uitat pe telefonul mobil în timp ce se afla pe banca de rezerve

Adus în Bănie gratis în vara anului 2022, Raul Silva a ieșit în evidență în timpul partidei dintre Botoșani și Universitatea Craiova, după ce a fost surprins cu telefonul mobil pe banca de rezerve.

Brazilianul a fost rezervă și nici nu a fost introdus pe teren pe parcursul jocului.

La un moment dat, fundașul oltenilor a fost văzut pe transmisiunea directă a partidei în timp ce se uita pe telefonul mobil.

Încă finanțator al echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru l-a amendat pe jucătorul său, precizând că gestul său a afectat imaginea clubului.

„Nu este comportament de profesionist! A pus o pată neagră pe clubul nostru, din toate punctele de vedere. Este amendat, a spus că a scos telefonul doar ca să se uite cât e ceasul.

Nu avea voie, n-avea ce să caute telefonul la el în buzunar. Suntem foarte supărați din cauza acestei situații.

Singura posibilă scuză este că el era accidentat și nu era pregătit să joace în acest meci, oricum. Era clar, erau zero șanse să joace, era doar la număr.

Putem să spunem că era deconectat, dar trebuie să te bucuri și să suferi alături de coechipieri.” - a declarat acesta potrivit Fanatik.