FCSB a reușit o victorie importantă în deplasarea de la Sibiu, 1-0 cu Hermannstadt, în etapa a 22-a a SuperLigii. Gazdele puteau marca de la mare distanță, dar mingea a lovit bara transversală.

Jucatorii de la FCSBFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FC Hermannstadt – FCSB 0-1 , în etapa a 22-a a SuperLigii

Hermannstadt terminase anul 2022 cu două victorii importante, 4-0 cu liderul Farul Constanța și 1-0 cu campioana CFR Cluj și revenise la Sibiu după inaugurarea noului stadion.

Meciul a debutat cu o ceață densă și a continuat cu ploaie torențială. FCSB a dominat partida și a avut mai multe ocazii de gol, deși raportul șuturilor pe poartă a fost egal.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu putea deschide scorul în minutul 53 prin Petrișor Petrescu, al cărui șut deviat de la mare distanță a lovit bara transversală a porții lui Târnovanu.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 75 de Bilel Omrani, intrat pe teren de doar șapte minute în locul lui Miculescu, cu un șut din interiorul careului.

Noul transfer al celor de la FCSB, Deian Sorescu, a fost titular în flancul drept al apărării, dar a fost schimbat după numai 45 de minute.

FCSB urcă pe poziția a treia în clasament, depășind Rapid, echipă aflată la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj inferior.

Aici poți vedea un rezumat al partidei FC Hermannstadt - FCSB.