CS Mioveni a obținut primul succes pe teren propriu din acest campionat, după un meci câștigat la limită în fața Petrolului (1-0), la debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a echipei.

Nicolae DicaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CS Mioveni, primul succes pe teren propriu în SuperLiga - Debut perfect pentru Nicolae Dică

Revenit la CS Mioveni după despărțirea de FCSB, Bogdan Rusu i-a răsplătit încrederea lui Nicolae Dică și a deschis scorul după doar 10 minute pe stadionul Orășenesc.

În prima repriză, Constantin Budescu a fost autorul unei faze controversate, după un atac cu crampoanele pe tibia lui Shaquill Sno.

Mijlocașul Petrolului a primit cartonașul galben, iar din camera VAR nu s-a autosesizat nimeni, deși fotbalistul Mioveniului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Repriza secundă a fost în mare parte controlată de prahoveni, care au irosit mai multe șanse mari de a reveni în meci. Nici Grozav și nici Irobiso nu au reușit să marcheze.

Rezumatul meciului dintre Mioveni și Petrolul

Cu acest rezultat, cei din Mioveni ajung la cota 12, însă rămân pe ultimul loc. Pentru Petrolul, acest eșec înseamnă o stagnare pe locul 7, fiind în acest moment la două puncte de primul loc de play-off ocupat de Sepsi OSK.