Andrei Cordea este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lotul FCSB-ului, iar internaționalul român prezintă interes pentru un club din Bundesliga.

Andrei CordeaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrei Cordea, pe radarul celor de la Augsburg

Chiar dacă l-au transferat recent pe internaționalul italian U21 Kelvin Yeboah (adus sub formă de împrumut până la vară cu opțiune de cumpărare definitivă), oficialii clubului Augsburg insistă pentru Andrei Cordea.

Cu 8 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile în actuala stagiune pentru FCSB, Andrei Cordea este aproape de a pleca în Bundesliga.

Clasată pe locul 14 în campionatul Germaniei, Augsburg și-ar dori să îl împrumute pe Cordea până la vară, iar împrumutul să includă și o opțiune de cumpărare definitivă, scriu cei de la GSP.

Mai mult decât atât, nemții ar fi oferit 3 milioane de euro în schimbul lui Cordea, însă Gigi Becali a spus că ia în calcul oferte de la minim 4 milioane de euro.

„Domnul Becali a cerut inițial cinci milioane de euro, apoi patru milioane. Ei au venit cel mai sus cu trei milioane.

Transferul nu este căzut, se face dacă respectivii dau patru milioane.

Andrei Cordea a avut ofertă și din Arabia, înainte de meciul cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut mai mulți bani.” - a declarat impresarul lui Andrei Cordea, Adrian Neaga (Digi Sport).

Cordea a debutat în anul 2021 la echipa națională de fotbal a României și de atunci a strâns 5 selecții sub tricolor.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea conform Transfermarkt.