Darius Olaru este cel mai valoros fotbalist din lotul FCSB-ului (și din SuperLigă - 5.3 milioane de euro conform Transfermarkt), iar mijlocașul român a vorbit pentru prima oară despre o posibilă plecare de la vicecampioana României.

Darius OlaruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Darius Olaru, primul mesaj după declarația lui Ioan Becali - Mijlocașul, îndemnat să plece rapid în afară

În cadrul unei emisiuni la Digi Sport, agentul Ioan Becali a dezvăluit că sosesc multe oferte la adresa lui Darius Olaru.

Mai mult decât atât, acesta l-a îndemnat pe fotbalist să forțeze o plecare în cursul acestei luni.

„Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani.

E un jucător care merită, datorită faptului că se adaptează, nu face pauze, nu se plimbă pe teren, aleargă tot timpul. E adevărat, are spirit de sacrificiu, e devotat interesului echipei.

Într-adevăr, clubul trebuie să primească banii pe care îi dorește pe el. Vom vedea.” - spunea Ioan Becali.

Darius Olaru este unul dintre jucătorii de bază ai echipei FCSB și un important component al echipei naționale de fotbal a României.

Mijlocașul a comentat afirmațiile lui Ioan Becali și a precizat că dorește în prezent să se concentreze pe obiectivele echipei pentru care evoluează și cu care are contract până în vara anului 2024.

„Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc.

Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate.

Înseamnă foarte mult pentru mine, nu mă așteptam, nu sunt neapărat un jucător de atac, un atacant, dar contează foarte mult și sper să nu mă opresc aici.” - a concluzionat internaționalul român pentru Digi Sport.

Un gol și 5 pase decisive sunt cifrele lui Darius Olaru din acest sezon în toate competițiile. 5.3 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului român, fiind cel mai valoros fotbalist din SuperLigă, conform Transfermarkt.