După ce a ratat transferul lui Kevin Boli, FCSB-ul negociază venirea lui Deian Sorescu, fost jucător al celor de la Dinamo București.

Deian SorescuFoto: Jakub Piasecki / Cyfrasport / Zuma Press / Profimedia

Deian Sorescu, aproape de transferul la FCSB - Fostul jucător al celor de la Dinamo București și-a dat acordul pentru revenirea în SuperLiga

Potrivit Fanatik, negocierile dintre cele două cluburi sunt destul de avansate, mai ales că Deian Sorescu și-a dat deja acordul pentru ca mutarea să fie oficializată cât mai repede.

FCSB-ul îl va împrumuta pe internaționalul român până la finalul acestui sezon, iar înțelegerea ar include și o opțiune de transfer definitiv a jucătorului în vârstă de 25 de ani.

Cotat la 1.5 milioane de euro conform Transfermarkt, Deian Sorescu a jucat în 15 partide în acest sezon pentru formația din prima ligă a Poloniei, reușind să puncteze de două ori. Românul a oferit și o pasă decisivă.

Sorescu poate evolua pe toate posturile din banda dreaptă.

Acesta a mai fost curtat în trecut de cei de la FCSB, chiar în perioada când evolua pentru Dinamo București, însă suma oferită de clubul roș-albastru nu a fost pe placul dinamoviștilor.

Culmea, Rakow a plusat cu doar 100 de mii de euro peste oferta vicecampioanei României, iar din ianuarie 2021, Sorescu evoluează pentru echipa din Ekstraklasa.

800 de mii de euro își dorește Rakow să obțină în schimbul lui Deian Sorescu, în cazul unei eventuale plecări.