Farul Constanța a jucat marți un amical la Buftea în compania celor de la FC Argeș, iar liderul SuperLigii a câștigat fără emoții confruntarea cu piteștenii, scor 4:1.

Gheorghe Hagi si jucatorii echipei Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Farul Constanța, victorie la pas în primul amical contra unei adversare din SuperLigă, FC Argeș

Farul Constanța și FC Argeș au jucat primul meci de pregătire din această iarnă, iar la fel ca în campionat, constănțenii s-au impus categoric, dominând jocul de la un capăt la celălalt.

De 17 minute au avut nevoie „marinarii” pentru a decide soarta partidei, reușind să marcheze nu mai puțin de 3 goluri în poarta lui Micle.

Tudor Băluță a deschis scorul după doar 3 minute cu o execuție din careul de 16 metri, iar Alexi Pitu a majorat avantajul Farului (min 9), fiind lăsat singur cu portarul de Denis Alibec.

Louis Munteanu a dus scorul la 3-0 (min 17) din pasa lui Constantin Grameni, iar cireașa de pe tort a venit în minutul 69, când Mihai Popescu a înscris spectaculos din foarfecă.

Vizibil relaxați de avantajul obținut, constănțenii au primit gol în prelungirile partidei, după o serie de greșeli în defensivă. Calcan a fost cel care a marcat pentru formația antrenată de Marius Croitoru (min 90+1).

Farul mai are programat un meci amical pe data de 14 ianuarie, când vor întâlni Cherno More (Bulgaria).