Liderul din SuperLigă, Farul Constanța, a oficializat luni transferul fundașului Kevin Boli, rămas liber de contract după despărțirea de FC Botoșani. Francezul era dat ca și transferat la FCSB.

Kevin Boli (stanga)Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Kevin Boli, noul jucător al Farului - FCSB a fost aproape de a-l transfera, dar suma cerută de Botoșani a fost prea mare

Rămas liber de contract după despărțirea de FC Botoșani, Kevin Boli a semnat cu liderul SuperLigii și revine la echipa constănțeană după 6 ani.

„Fundașul francez Kevin Boli este de astăzi jucătorul echipei noastre!

În vârstă de 31 de ani, Kevin Boli este un jucător care cunoaște foarte bine fotbalul românesc, unde a mai evoluat atât pentru echipa noastră între 2015-2017, cât și pentru CFR Cluj în perioada 2017-2018 și 2019-2020, și FC Botoșani între iulie – decembrie 2022.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

În vârstă de 31 de ani, Boli a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon și va pune umărul alături de noii săi colegi pentru cucerirea titlului.

Imediat după ce l-a transferat în vară, Botoșaniul l-a propus pe Boli la FCSB, însă roș-albaștrii au considerat că suma cerută de moldoveni este prea mare.

Kevin Boli era principala țintă a echipei antrenate de Leo Strizu în această fereastră de transferuri.