În vârstă de 22 de ani, Claudiu Petrila este un jucător important al celor de la CFR Cluj, iar internaționalul român poate aduce o sumă importantă în cadrul clubului în cazul unei eventuale plecări.

Claudiu Petrila, în tricoul celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Claudiu Petrila, așteptat în Bundesliga - Agentul său a confirmat interesul din Germania

După ce transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat la vizita medicală, CFR-ul speră să obțină o sumă consistentă în schimbul lui Petrila.

Claudiu Petrila a debutat în luna noiembrie a anului 2022 la echipa națională de fotbal a României și este unul dintre cei mai buni jucători de la formația antrenată de Dan Petrescu.

Petrila a câștigat deja de 4 ori titlul de campion al României și poate schimba țara chiar anul acesta, existând un interes din Bundesliga pentru el.

Într-un interviu acordat pentru Sport.ro, Sergiu Bodea, impresarul jucătorului român, a confirmat că Petrila este urmărit de echipe din campionatul Germaniei.

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în Germania.” - a declarat acesta.

4 milioane de euro solicită clubul din Gruia în schimbul fotbalistului care poate evolua pe mai multe posturi în compartimentul ofensiv.

34 de apariții a strâns Claudiu Petrila în acest sezon pentru campioana României, reușind să marcheze de două ori și să ofere două pase decisive.

Acesta este cotat la două milioane de euro conform Transfermarkt.