FCSB a plecat duminică în cantonamentul din Antalya, iar marea surpriză a fost reprezentată de absența antrenorului principal, Leo Strizu. La o zi distanță, Mihai Stoica (managerul general) a explicat situația existentă la vicecampioana din SuperLiga.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB caută antrenor în locul lui Leo Strizu

Posesor al licenței PRO, Strizu nu a fost luat în Antalya, iar Mihai Stoica are o explicație clară pentru acest lucru.

Antrenorului de 55 de ani îi va fi arătată ușa în curând, FCSB fiind în căutarea unui nou tehnician.

„Nu știm la momentul ăsta dacă va fi tot Leo Strizu sau dacă vom decide ca un alt deținător de licență PRO să stea pe bancă la meciuri.

Nu cred că poate cineva să ne oblige ca antrenorul care deține licența PRO să fie cu echipa în cantonament, dacă noi nu știm dacă va continua.

Noi nu știm încă, evaluăm situația. Probabil nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă nu va mai fi? Asta facem acum, căutăm pe cineva cu care să semnăm un contract” - Mihai Stoica la Orange Sport.

Partidele pe care FCSB le va juca în stagiul de pregătire din Antalya

15 ianuarie - (16:00 ora României): FCSB vs Pogon Szczecin (locul 4 în Polonia)

16 ianuarie - (16:00 ora României): FCSB vs Rakow Czestochowa (lider în Polonia)

FCSB va juca primul meci oficial din 2023 contra celor de la Hermannstadt. Meciul din SuperLiga va avea loc pe 22 ianuarie, la Sibiu, de la ora 20:45.

FCSB se află pe locul 3 în clasamentul din SupeLiga, cu 38 de puncte. Lider este Farul, cu 45, iar CFR se găsește pe locul doi, cu 44 de puncte.