Aflată pe penultimul loc în SuperLigă, UTA Arad a oficializat sâmbătă transferul internaționalului român Romario Benzar.

Romario Benzar în tricoul celor de la Farul ConstanțaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Romario Benzar, la UTA Arad până la vară - Gică Hagi și-a pierdut răbdarea cu el și i-a reziliat contractul

Liderul Farul Constanța a anunțat sâmbătă faptul că i-a reziliat contractul lui Romario Benzar, iar în aceeași zi fotbalistul în vârstă de 30 de ani a semnat cu UTA Arad.

Cu 19 selecții la echipa națională de fotbal a României, Romario Benzar nu s-a mai regăsit de la revenirea în campionatul intern și a adunat în total 7 prezente pentru Farul Constanța în acest sezon.

Fundașul dreapta a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu UTA Arad și va pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Cotat la 250 de mii de euro conform Transfermarkt, Romario Benzar a adunat 186 apariții pe prima scenă a fotbalului românesc, în tricoul celor de la Farul (Viitorul Constanța) și FCSB.

În cariera sa, Benzar a mai evoluat pentru Lecce și Perugia.

„Ne bucurăm că am reuşit să-l legitimăm pe Romario Benzar, un jucător important la nivelul fotbalului românesc.

Vine de la liderul campionatului, vine cu experienţă importantă în spate şi sunt sigur că vine şi cu atitudinea corectă pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul.

În ceea ce ne priveşte, reuşim să aducem un jucător important pe o poziţie pe care eram descoperiţi mai ales acum, în această perioadă, când şi Marko Vukcevic se confruntă cu probleme de sănătate şi sperăm să ni se alăture cât de curând în cantonament.” - a declarat Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”, potrivit GSP.