Echipele din SuperLigă au reluat pe rând antrenamentele în vederea celei de-a doua părți a campionatului, care va debuta peste două săptămâni. Fie că își desfășoară cantonamentele în străinătate sau în țară, acestea și-au stabilit deja adversarii din meciurile amicale.

Minge de fotbalFoto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Liderul Farul, cantonament la Constanța

Echipa lui Gheorghe Hagi s-a reunit miercuri și a efectuat vizita medicală, urmând să își desfășoare pregătirea la baza sportivă a Academiei.

Momentan s-a stabilit un singur meci amical, pe 14 ianuarie, în compania bulgarilor de la CernoMore Varna.

Campioana CFR Cluj, pregătire în Spania

CFR Cluj va desfășura cantonamentul de iarnă în Spania, la Oliva Nova, unde va întâlni pe 11 ianuarie echipa germană din 2 Bundesliga, Holstein Kiel. Alți adversari urmează să fie anunțați pe parcursul cantonamentului.

FCSB, două meciuri amicale importante

Formația pregătită de Leo Strizu și Mihai Pintilii se va antrena între 8 și 20 ianuarie în Antalya.

După perioada de readaptare, roș-albaștrii vor întâlni formațiile poloneze Pogon Szczecin, pe 15 ianuarie și Rakow Czestochowa, la care evoluează românii Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, pe 16 ianuarie.

Rapidul lui Mutu va disputa 3 meciuri de verificare

Rapid a fost prima dintre formațiile din SuperLigă care s-a întors la antrenamente, chiar pe 2 ianuarie, iar între 4 și 14 ianuarie se va afla în cantonament la Lara, Antalya.

Giuleștenii vor juca trei meciuri amicale cu Sariyer Spor Kulubu din Turcia (7 ianuarie), Kecskemeti TE din Ungaria (10 ianuarie) și Sigma Olomuc din Cehia (13 ianuarie).

Universitatea Craiova, stagiu de pregătire tot în Turcia

Și Universitatea Craiova a mers în Turcia, la fel ca în ultimii ani, pentru stagiul de pregătire de iarnă. Cu Eugen Neagoe proaspăt instalat pe banca tehnică, oltenii vor juca și ei trei partide de verificare.

Pe 10 ianuarie, Craiova întâlnește Keskemeti (Ungaria), iar pe 15 ianuarie va disputa două meciuri cu Slask Wroclaw (Polonia) și Partizan Belgrad (Serbia).