În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc marți, Eugen Neagoe a fost prezentat oficial în calitate de nou antrenor al Universității Craiova.

Eugen NeagoeFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Neagoe, optimist înainte de primul meci pe banca oltenilor

După despărțirea cu scandal de Universitatea Cluj, Eugen Neagoe a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu Universitatea Craiova.

Tehnicianul român o preia pe Universitatea Craiova de pe poziția a 5-a în SuperLiga. Oltenii se află la 7 puncte de liderul Farul Constanța.

Universitatea Craiova este echipa pentru care Eugen Neagoe a debutat ca jucător și alături de care a realizat performanțe frumoase.

„Am revenit acasă cu mare plăcere şi cu entuziasm. Sper ca împreună să reuşim mai mult decât s-a reuşit până acum.

Vreau ca împreună să avem rezultate bune şi foarte bune, aşa cum îşi doresc întotdeauna suporterii Craiovei.

Eu la Universitatea Craiova am debutat ca jucător. Sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la eventul reuşit de Universitatea în '91 şi la câştigarea Cupei în '93.

Sper din suflet să am aceleaşi rezultate şi ca antrenor.” - a declarat tehnicianul în vârstă de 55 de ani.

Eugen Neagoe a abordat și problema transferurilor la conferința de presă și a precizat că echipa nu va beneficia de foarte multe întăriri.

„Este posibil ca în această seară să mai apară un jucator nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie.

Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă.” - a încheiat Neagoe.

Universitatea Craiova este foarte aproape de a oficializa transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș.

Primul meci oficial pe care îl va avea Neagoe din postura de antrenor al oltenilor va fi cel de la Botoșani, programat la data de 21 ianuarie (ora 20:00).