După ultima etapă a anului calendaristic din SuperLigă, cluburile au început curățenia de iarnă în vederea întăririi loturilor pentru ultima parte a campionatului. Este și cazul Universității Cluj, care a pus un jucător pe liber, iar acum acesta anunță că s-a întors.

Jucatorii echipei Universitatea ClujFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Romario Pires s-a despărțit de Universitatea Cluj pentru a reveni la același club

Antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, anunțase după meciul pierdut împotriva lui Sepsi că va renunța la opt jucători care nu s-au ridicat la pretențiile echipei.

A doua zi a și fost anunțată despărțirea de Romario Pires, jucător care a contribuit la promovarea în prima ligă.

Însă Neagoe între timp a decis să renunțe la Universitatea Cluj pentru a antrena la Craiova, iar unul dintre motivele pentru care conducerea „Șepcilor Roșii” s-a opus plecării antrenorului, a fost chiar decizia acestuia cu privire la situația lotului.

În așteptarea sosirii unui nou antrenor, Romario Pires a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își anunță întoarcerea la Universitatea Cluj.

„La mulți ani tuturor clujenilor! Mă bucur să vă anunț că m-am întors! Haide U!”, a scrie Pires, alături de o fotografie în care apare îmbrăcat în tricoul de joc al echipei.