FC Argeș și Jean Vlădoiu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului fostului membru al Generației de Aur. Acesta ocupa funcția de manager sportiv la clubul din Pitești.

Jucatorii echipei FC ArgesFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Jean Vlădoiu pleacă de la FC Argeș

„Clubul FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și pentru momentele frumoase trăite alături de echipă și îi dorește mult succes în următoarele provocări”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Fostul fotbalist a declarat că la această decizie au dus așteptările mari avute pentru acest sezon, care sunt departe de a se realiza.

„Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele. Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final.

Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș. Le mulțumesc tututor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai FC Arges!”, a declarat fostul fotbalist și manager sportiv al Argeșului.