Cluburile din SuperLigă au început mai devreme curățenia în lot pentru perioada de iarnă. Adrian Mutu a anunțat că nu se va mai baza pe trei jucători și așteaptă transferuri din partea conducerii.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mutu a renunțat la Dussaut, Marzouk și Vojtus

După partida câștigată împotriva Petrolului Ploiești, antrenorul rapidist a anunțat că jucătorii Damien Dussaut, Younes Bnou Marzouk și Jakub Vojtus nu mai intră în vederile sale pentru a doua parte a campionatului.

Pe lângă aceștia, Rapid s-a despărțit și de Alexandru Mățan, care s-a întors la americanii de la Columbus Crew, de unde fusese împrumutat până la finalul acestui an.

Victor Angelescu promite maxim două transferuri

Deși antrenorul declarase în dese rânduri că ar avea nevoie de mai mulți jucători peste media echipei, co-acționarul Victor Angelescu susține că lotul este valoros și nu vor face transferuri spectaculoase, ci maxim doi jucători.

„Noi considerăm că avem un lot valoros la acest moment, o să fie câteva plecări și una, două veniri. Nu suntem în negocieri avansate cu nimeni și așteptăm să se termine etapa și o să ne facem calculele. Și din România, și de afară. Nu sunt foarte mulți pe listă. În faza de atac avem nevoie”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.