După calificarea în șaisprezecimile UEFA Conference League, CFR Cluj caută întăriri serioase pentru a putea face față în dubla cu Lazio.

Nicolae StanciuFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Oficialii ardelenilor mizează pentru transferul unui internațional român, care este vânat și de către Slavia Praga.

Piesă de bază în naționala României, la mare căutare pe piața transferurilor

CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu - Anunțul făcut de patronul campioanei României

Nicolae Stanciu este în prezent jucătorul celor de la Wuhan Three Towns, însă sunt șanse mici ca internaționalul român să mai continue acolo din această iarnă.

Chiar dacă mijlocașul român a precizat că interesul său principal este acela de a câștiga titlul în Superliga Chinei, atât CFR Cluj, cât și cehii de la Slavia Praga și-l doresc încă din această iarnă.

Mai mult decât atât, formația cehă a venit cu un salariu uriaș, de peste 1.5 milioane de euro pe an, dublu față de cel pe care Stanciu l-a încasat în precedenta aventură din Cehia.

Chiar după tragerea la sorți din Conference League, Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a confirmat că și-l dorește pe Stanciu în Gruia.

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre.” - a spus la acel moment Neluțu Varga.

Odată cu interesul celor de la Slavia Praga, patronul clujenilor a făcut un anunț important și anume că ar fi ajuns la un acord cu Stanciu pentru revenirea sa în SuperLiga României.

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi.

El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat.

Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu. Voi găsi eu o modalitate să o rezolv.

Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan.

Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă.

Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva. Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR.

Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie.” - a spus Neluțu Varga pentru ProSport.

Campioana CFR Cluj vrea să transfere unul dintre cei mai buni tricolori