Raffael Sandor si Gyozo Nemeth (principalii suspecti in cazul uciderii lui Marian Cozma) au fost audiati la Graz, in cursul zilei de sambata. Al treilea suspect, Ivan Sztojka, va ramane in arestul politiei pentru cel putin 30 de zile, considerandu-se ca acesta poate fi izolat mai bine decat in inchisoare, informeaza presa maghiara.

Sandor si Nemeth ar putea fi adusi in Ungaria in urmatoarele 10 zile, in cazul in care se vor opune urmand sa fie predati de catre judecatori intr-un termen de 60 de zile de la retinere, dupa cum informeaza autoritatile din Veszprem.

Dupa primele cercetari, politia maghiara a precizat ca Ivan Sztojka a fost doar complice la intamplarile nefericite din 8 februarie, dar cu toate acestea el a fost arestat fiind considerat si fugar (pe langa complice, plus ca s-a ascuns de autoritati pret de mai multe zile).

Anchetatorii au intocmit o lista a celor care au fost in seara zilei de 7 spre 8 februarie in respectivul club din Veszprem, fiind vorba de aproximativ 120 de oameni, aici intrand atat persoane care nu au avut nicio legatura cu crima, cat si indivizi care fac parte din grupul de prieteni ai lui Raffael Sandor si Ivan Sztojka.