Meciul cu Georgia ar fi trecut ca si cand n-ar fi fost daca nu exista controversa publica vizavi de prezenta pe teren a unor selectionati.

Aseara s-a vazut ce vremuri ciudate am ajuns sa traim. Dupa ce acum vreo 10 ani Gheorghe Stefan ii cerea socoteala lui Iordanescu in Comitetul Executiv pentru ca nu-l convoca pe Axinia II, acum lucrurile s-au intors cu fundul in sus.

Patronii si antrenorii se supara ca le sunt convocati jucatorii la lot, devin nervosi cand ii vad pe acestia introdusi pe teren si-si ies din minti cand antrenorul isi permite sa-i foloseasca 90 de minute.

Mircea Lucescu, Dorinel Munteanu si patronul-suporter Adrian Mititelu au avut fiecare cate o recomandare pentu Piturca vizavi de cat ar trebui sa joace fotbalistii veniti de la echipele lor.

Lucescu si Munteanu au cerut limita – o repriza cel mult. Domnul Mititelu a facut o cerere de peluza: ai lui sa nu joace mai mult decat cei ai Stelei. Piturca a facut ce l-a taiat capul, ca de obicei, lucru care nu este deloc rau in cazul de fata.

Problema mare este ca, la ora actuala, nationala nu prea mai primeste respect. Si nu e vorba doar de numarul redus de spectatori care vin la meciurile acesteia, ci si de comportamentul celor care activeaza in fenomen.

Radoi, Goian, Costea sau Rat n-au fost inca intrebati daca si-ar fi dorit sa fie menajati sau nu. Reporterii nu prea au sarcina sa traga concluzii, dar, la o zi dupa ce Hagi a lansat impreuna cu Gazeta Sporturilor un DVD care contine momente memorabile ale carierei sale, cele mai multe petrecute la echipa nationala, probabil ca bunul simt i-a facut pe ziaristi sa o considere intrebare fara sens.