După concursul de dat palme, RXF a organizat un nou eveniment care a stârnit controverse. Tatiana Dedu (18 ani) și Ruxandra Ailenei (21 de ani) au fost protagonistele unei lupte cel puțin bizare.

Luptătoare MMAFoto: Augustas Cetkauskas / Alamy / Alamy / Profimedia

Tinerele, ambele ”vedete” în mediul online, luptătoare amatoare, au intrat în cușcă pentru o dispută inegală. Tatiana avea de partea sa fizicul impunător, cântărind 115 kilograme, în timp ce adversara ei era mult mai tehnică și agilă, la 60 de kilograme.

La începutul luptei, după câteva lovituri ale Ruxandrei Ailenei care și-au atins ținta, Tatiana Dedu a apelat la procedee interzise, a tras-o de păr în mai multe rânduri pe adversara sa, iar arbitrul i-a transmis că va fi descalificată dacă va mai continua.

Meciul s-a desfășurat cu Ailenei la conducere pe toată durata. Zeci de pumni ai tinerei din Timișoara s-au oprit direct în figura Tatianei Dedu, care nu a reușit să trimită vreo lovitură care s-o deranjeze pe rivala ei. Cu toate acestea, a rezistat până la final, trei runde de câte trei minute, iar decizia le-a aparținut arbitrilor.

Ruxandra Ailenei a câștigat în unanimitate, spre bucuria fanilor săi. Astfel de lupte sunt la început în România, însă peste Ocean sunt organizate de foarte mulți ani. Cu toate acestea, nu toți fanii MMA din țara noastră au fost mulțumiți.

Citește integral pe DigiSport.ro