Poliţia din Sao Paulo a depus o plângere pentru defăimare împotriva femeii care susţine că a fost violată de Neymar, informează marca.com.

Najila TrindadeFoto: Captura YouTube

Plângerea a fost formulată după ce Najila Trindade a declarat că poliţia este coruptă.

"Poliţia este cumpărată, nu-i aşa? Sau sunt eu nebună?", a spus ea, într-un interviu, răspunzând la întrebarea ce crede că va face poliţia în continuare în acest caz.

"Onoarea poliţiei ca instituţie şi cea a experţilor implicaţi a fost pătată", au considerat reprezentanţii poliţiei.

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, fotbalistul brazilian al echipei PSG, a fost audiată, vineri, mai multe ore la un comisariat de poliţie din Sao Paulo.

Depoziţia a fost filmată şi au asistat la ea numai femei poliţist.

Tânăra ar fi urmat să le dea anchetatorilor o înregistrare video de şapte minute pe care a făcut-o a doua zi, 16 mai, după întâlnirea cu Neymar. O parte din acel film a circulat în mass-media. La poliţie, presupusa victimă a explicat că acea înregistrare era pe tableta ei, care i-a fost furată, luni, din propriul apartament.

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de o femeie că ar fi violat-o, în 15 mai, la Paris. Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe.

La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat, informează News.ro.

S-ar putea să te intereseze și:

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, a fost părăsită de avocat