Ronnie O'Sullivan s-a calificat in sferturile de finala ale Openului Mondial de Snooker (World Open) dupa ce l-a invins, scor 3-1, pe Stephen Hendry intr-o partida spectacol. "Stiam ca voi avea un meci greu, dar cred ca pana la urma m-am descurcat onorabil", a precizat Ronnie dupa terminarea disputei.

The RocketFoto: Rompres

Primul joc al "finalei" din optimi i-a revenit lui Ronnie, dupa un break de 93 de puncte. Hendry a revenit, profitand de unele erori ale lui O'Sullivan, iar scorul a devenit 1-1 (break de 95 de puncte).

Mult mai sigur pe el si cu lovituri deosebite, Ronnie s-a impus meritat pana la urma cu 3-1. Triplul campion mondial a castigat unul dintre duelurile memorabile ale snooker-ului mondial. Acesta a fost succesul cu numarul 28 al "Rachetei" impotriva lui Hendy (scotianul a bifat 21 de victorii impotriva lui Ronnie).

"Stiam ca voi avea un meci greu, dar cred ca pana la urma m-am descurcat onorabil. Am ratat amandoi destul de mult, dar totusi cred ca am facut si spectacol. Meciurile cu Stephen au fost mereu aparte"- Ronnie O'Sullivan.

"A fost o atmosfera fantastica, asa cum si-ar dori orice jucator sa aiba. Meciul a avut de toate, inclusiv multe ratari, iar pana la urma am pierdut in fata unui Ronnie mai inspirat. Ii doresc mult succes in continuare" - Stephen Hendry.

Program sferturi de finala:

Mark Williams - Ding Junhui

Peter Ebdon - Martin Gould

Ronnie O'Sullivan - Stephen Maguire

Ricki Walden - Neil Robertson.

Vezi aici imagini din partida O'Sullivan - Hendry: