Inceput de meci precaut din partea ambilor jucatori, cu O`Sullivan preluand conducerea cu 2-0, desi campionul mondial a parut complet "deconectat" de la importanta partidei. Selby a revenit, reducand din diferenta printr-un break de 82 de puncte.

Jocul a fost incantator de o parte si de alta pana la 5-5 cand Selby parea ca a gasit inspiratia necesara unei victorii impotriva lui O`Sullivan si a dus scorul la 7-5. De parca atunci ar fi inceput cu adevarat meciul pentru el, The Rocket a castigat urmatoarele trei frame-uri. Selby a mai punctat inca o data pe tabela, apoi O`Sullivan a incheiat meciul cu break.

"Eu doar am incercat sa ma mentin in joc pentru ca Mark este un jucator fantastic. Sunt fericit ca am reusit sa ies invingator. Nu am avut decat o ora de antrenament si nu ma simt inca confortabil la masa, dar incerc sa joc cu inima, sa fiu determinat si sa incerc sa ma bucur de snooker.

Mi-ar placea sa fiu mai atent, dar nu trebuie sa ma cert prea rau. Pana la urma, a fost o finala decenta", a spus O`Sullivan pentru BBC.