Ronnie O'Sullivan (favorit numarul 12) si Ding Junhui (favorit patru) se afla la egalitate, scor 4-4, dupa prima sesiune a disputei din sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inceputul de meci i-a apartinut lui Ding: s-a descurcat bine la masa, a "gasit" loviturile de distanta, a fost sigur la cele de siguranta si a profitat de erorile lui Ronnie. Chinezul s-a distantat relativ rapid la 3-0.

Luat tare de Ding, O'Sullivan a reusit sa revina in joc, dar si gratie adversarului. Chinezul si-a mai pierdut din inspiratie si din incredere, iar Ronnie a egalat la 3.

Frame-ul cu numarul sapte a fost unul cu mult dramatism: Ronnie parea scapat in invingator, insa Ding s-a agatat de fiecare sansa si a castigat la repozitionarea bilei negre (4-3).

S-a intrat in pauza cu o remiza, dupa ce Ronnie a castigat frame-ul cu numarul opt. Se disputa dupa sistemul cel mai bun din 25 de frame-uri.

Se disputa marti:

De la ora 12:00

Ronnie O'Sullivan (12) - Ding Junhui (4) 4-4

Kyren Wilson (14) - John Higgins (6) 3-5

De la ora 16:30

Barry Hawkins (7) - Stephen Maguire

Mark Selby (1) - Marco Fu (8)

* Se disputa dupa sistemul cel mai bun din 25 de frame-uri.

Citeste aici o ampla PREZENTARE a Campionatul Mondial de Snooker din 2017.

Click aici pentru a vedea tabloul complet al Campionatului Mondial de Snooker.

Marele castigator al Campionatului Mondial va incasa un premiu de £375,000, in timp ce finalistul va fi rasplatit cu £160,000.

Recordul de titluri (n.r. era moderna) este detinut de Stephen Hendry (7), acesta fiind urmat de Steve Davis si Ray Reardon (cate 6) si Ronnie O'Sullivan (5).

In Romania, turneul poate fi urmarit la Eurosport