Ronnie O'Sullivan (campion mondial de cinci ori la snooker) va putea fi vazut si in Romania, "The Rocket" urmand sa sustina doua meciuri demonstrative la Bucuresti si la Cluj. Informatia a fost confirmata de Adrian Thiess, cel care s-a ocupat de aducerea lui Ronnie in tara.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Da, Ronnie O'Sullivan va veni in Romania, urmand sa sustina doua meciuri demonstrative. Pe 20 noiembrie va fi la Sofia, iar apoi va venit direct la Bucuresti. Pe 21 va juca in capitala, iar o zi mai tarziu la Cluj. Totul a fost aranjat in doua saptamani, este un om incredibil. Auzise cateva lucruri despre tara noastra si stia ca exista in Romania o comunitate a celor pasionati de snooker", a declarat Adrian Thiess, intr-o interventie la RealitateaTV.

Cel mai ieftin bilet de acces la cele doua gale va costa aproximativ 15-20 euro. "Biletele se vor putea cumpara in sistem online de la Eventim. Vor fi preturi accesibile. Am facut o simulare impreuna cu cei de la Eventim, probabil ca pretul pentru cel mai ieftin bilet va fi undeva la 15-20 de euro" - Adrian Thiess, pentru Mediafax.

Pana in acest moment, nu se stie unde vor avea loc cele doua reprezentatii ale lui Ronnie. Se cunoaste insa numele adversarului: Stuart Bingham, actualul campion mondial din snooker.

Informatia aducerii lui Ronnie in Romania a fost publicata initial de gsp.ro.

Ronnie O'Sullivan este unul din cei mai buni jucatori de snooker din istorie, acesta cucerind titlul mondial in 2001, 2004, 2008, 2012 si 2013.