Ronnie O'Sullivan a anuntat, marti, ca va reveni in snooker pentru a-si apara titlul mondial castigat in 2012, informeaza BBC. "Era timpul sa ma intorc, stiam ca nu pot rezista prea mult fara snooker", a declarat cel supranumit "The Rocket". In luna aprilie, la Sheffield se va desfasura Campionatul Mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa ce s-a impus la Crucible in 2012, Ronnie a anuntat ca simte nevoia de o pauza. Sportivul a ajuns intre timp pe locul 24 in lume, dar este calificat din oficiu la Campionatul Mondial din aprilie (va fi cap de serie numarul unu).

"Ma simt bine, aveam nevoie de aceasta pauza. Nu mi-a disparut placerea de a juca snooker. Eram constient ca nu pot rezista prea mult fara acest sport. Am revenit cu mintea limpede si voi participa la Mondialul din aprilie", a declarat Ronnie O'Sullivan intr-o conferinta de presa (s-a desfasurat la Londra).

Nascut pe 5 decembrie 1975, Ronnie O'Sullivan a castigat de patru ori Campionatul Mondial, in anii 2001, 2004, 2008 si 2012. Englezul a bifat de-a lungul carierei nu mai putin de 11 break-uri maxime de 147 de puncte.