Simona Halep a postat pe Twitter un mesaj prin care o felicită pe australianca Ashleigh Barty, noua campioană de la Roland Garros. "Sunt atât de fericită pentru tine! Bucură-te de acel trofeu minunat", a scris câștigătoarea ediției de anul trecut.

Ashleigh Barty si trofeul de la Roland GarrosFoto: rolandgarros.com

"Felicitări, Ashleigh Barty! Sunt atât de fericită pentru tine! Bucură-te de acel trofeu minunat", a scris Simona Halep, pe contul personal de Twitter

Halep declarase după ce a fost eliminată de la Roland Garros că o vede pe Ashleigh Barty principala favorită la adjudecarea trofeului.

"Nimic nu mă mai surprinde în tenis, dar dacă ar fi să aleg...off, e greu. Cred că Barty are o şansă mare să câştige, e foarte talentată şi simte mingea extrem de bine.

A jucat foarte bine, foarte consistent şi în celelalte turnee pe zgură, aşa că sunt de părere că are jocul necesar să câştige Roland Garrosul", spunea Simona Halep, la conferinţa de presă, potrivit Digi Sport.

Și australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a avut un mesaj pentru Ashleigh Barty.

"Ai fost atât de bună, Ashleigh Barty! Noi, australienii, suntem al naibii de mândri de ea și de ce a făcut pentru tenisul australian. Mai important e felul în care a reușit această performanță. E o doamnă cu picioarele pe pământ. Felicitări pentru campioana de la Roland Garros, Ashleigh Barty", a scris Darren Cahill, pe contul personal de Twitter.

Ashleigh Barty a învins-o în finala de la Roland Garros pe Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3, trecându-și în palmares primul trofeu de Grand Slam.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Roland Garros: Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova 6-1, 6-3 / Barty, noua regină de la Paris - Australianca va urca pe locul doi în clasamentul WTA

Ashleigh Barty, campioană la Roland Garros - Triumful tenisului echilibrat