​Francezii fac bani chiar și atunci când plouă în complexul de la Roland Garros, standurile care oferă pelerine și umbrele fiind la mare căutare. Sunt locuri în care s-au format chiar și unele cozi. De asemenea, de amânarea partidelor se bucură și restaurantele din incintă, acestea fiind în mare parte pline la ora transmiterii acestui material.

Ploaie la Roland Garros (11)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Plouă mărunt la Paris, este vreme de un veritabil noiembrie. Răcoare, umiditate, complexul de la Roland Garros se află sub ploii. Cu toate acestea, aleile complexului sunt pline, la fel și terasele.

Multe umbrele și pelerine pot fi văzute la tot pasul. Lumea este optimistă în privința disputării de meciuri în cursul zilei de miercuri, meteorologii sunt însă de altă părere.

Conform prognozelor, astăzi va ploua cam toată ziua la Paris. Dacă se va întâmpla acest lucru, rămâne de văzut cum vor gândi organizatorii să se facă , fiind foarte posibil ca unele jucătoare să evolueze de acum încolo în fiecare zi (ar putea fi și cazul Simonei).

Spectatori se află în aceste momente pe Chatrier și pe Lenglen (câteva sute), oamenii așteaptă să se oprească ploaia și să înceapă meciurile. În plus, unii și-au achiziționat bilete doar pentru ziua de azi, rămâne de văzut dacă vor putea vedea ceva și dacă organizatorii vor lua în considerare să îi despăgubească în vreun fel.

Distracția zilei: oamenii aruncă cu mingi din înaltul tribunelor pe prelata care acoperă zgura de pe Chatrier.

Fotografii realizate cu noul Huawei P30 Pro de la evoMAG.ro