​Face spectacol peste tot în lume, iar dacă nu ați apucat să îi vedeți măcar unul dintre meciurile demonstrative, atunci ar fi cazul să o faceți. Mansour Bahrami a acceptat dialogul cu HotNews.ro în complexul de la Roland Garros, fostul tenisman vorbind deschis despre ceea ce ar putea îmbunătăți Simona Halep în jocul ei. De asemenea, personajul născut în Arak, Iran, a mai precizat, printre altele, următorul lucru: este sigur că Simona va reveni într-o zi pe locul 1 în lume.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Mansour Bahrami

"Simona este o incredibilă luptătoare, o persoană minunată, am spus acum 4-5 ani, când eram în București, că va fi cu siguranță numărul unu mondial. De asemenea, mai cred cu tărie că va reveni pe locul 1 în lume.

Ce ar putea să îmbunătățească? Este foarte bună cam la toate capitolele, cred că ar trebui totuși să aibă mai multă încredere în forțele ei, cred că ar fi cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă. Și cred că stă în mâinile ei să o facă.

Poate să învingă din nou aici (n.r. să câștige trofeul la Roland Garros), multe dintre rivalele ei nu mai sunt deja în concurs. S-a impus anul trecut și chiar cred că este într-o poziție foarte bună pentru a se impune încă o dată" - Mansour Bahrami pentru HotNews.ro.

Un fin cunoscător al tenisului și al țării noastre (este prieten bun cu Ilie Năstase), Mansour a spus un "mulțumesc" cât se poate de corect la finalul discuției.

Halep vs Anisimova în sferturi la Roland Garros

Cine este Anisimova

Fostă câştigătoare a US Open la juniori, în 2017, şi finalistă la Roland Garros, tot la juniori, în 2016, la vârsta de 14 ani, americanca de origine rusă a atins la această ediţie a turneului de la Roland Garros cea mai înaltă fază la un Grand Slam, la seniori. Ea ajuns în optimi, la Australian Open, tot în acest an.

În aprilie, tot pe zgură, Anisimova a câştigat primul ei trofeu din carieră, unul de categorie WTA International, la Bogota. Anul trecut, ea a disputat prima finală WTA, la Hiroshima.

Simona Halep şi Amanda Anisimova nu s-au mai întâlnit până în prezent.