Simona Halep a efectuat ultimul antrenament înainte de meciul cu Iga Swiatek din optimi, ploaia fiind și ea prezentă pe terenul 16. Halep a început pregătirea pe 15, pentru ca după doar câteva minute să ajungă pe 16, acolo unde era de fapt programată. Ea i-a făcut loc tocmai celei care i-a trofeul de la Roland Garros în finala din 2017 - Jelena Ostapenko.

Simona Halep, antrenament (6)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Terenurile 15 și 16 sunt ultimele din complex, la distanță semnificativă de Chatrier.

Picăturile au însoțit-o pe Simona pe toată durata antrenamentului. Programată pe Terenul 16, Halep a intrat inițial pe 15 (era liber), iar apoi a schimbat locația pentru a-i face loc Jelenei Ostapenko. Practic, la capătul complexului, pe două terenuri alăturate se antrenau în același timp finalistele ediției din 2017 de la Paris.

Pe programul organizatorilor era trecut un antrenament de aproximativ 30 de minute, însă Simona a stat pe teren undeva în jurul a 20 de minute. Pe finalul sesiunii, picăturile s-au înmulțit, acesta putând fi și motivul pentru care Halep nu a rămas până la capătul celor 30 de minute.

Concentrată, Simona a exersat în mare parte loviturile de cross (a început cu forehand-ul și a continuat cu reverul) și returul (a stat cât mai aproape de linia de fund). În a doua parte a sesiunii, Halep a trimis și câteva servicii, exersând "doi-ul" (după intensitate și kick a fost vorba de serviciul al doilea). La antrenament a luat parte și Virginia Ruzici.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Fotografii realizate cu noul Huawei P30 Pro de la evoMAG.ro