Considerată una din marile favorite la câștigarea trofeului, Karolina Plisokova (2 WTA) a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv în turul trei de la Roland Garros. Cehoaica a încercat să explice eșecul cu Petra Martic (scor 3-6, 3-6), precizând că a greșit prea mult. În plus, cehoaica a fost trădată de serviciu, principala sa armă. "Am făcut prea multe greșeli. Serviciul meu nu a mers deloc", a spus Pliskova.

HotNews.roFoto: Hotnews

"E evident că ea joacă bine în acest an, în special pe zgură. A câștigat titluri și are încredere. A servit foarte bine. Uneori a riscat, uneori a fost răbdătoare. Cred că este foarte dificil să riști tot timpul pe zgură.

Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, cred că n-am jucat prea bine. Poate că am fost prea pasivă la unele puncte, poate n-am fost prea rapidă. Serviciul meu nu a mers deloc. Ea nu a greșit prea mult azi, a jucat inteligent. A fost răbdătoare. Eu am făcut prea multe greșeli.", a afirmat Pliskova, potrivit metro.co.uk.

Karolina Pliskova (2 WTA), cap de serie numărul doi, a fost eliminată în turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Cehoaica a cedat în două seturi în fața croatei Petra Martic (31 WTA), scor 3-6, 3-6.

Pliskova s-a oprit în turul trei și la ediția de anul trecut de la Roland Garros, fiind învinsă de Maria Sharapova. Cea mai bună performanță a cehoaicei pe zgura pariziană a fost în 2017, când a ajuns până în semifinale (a fost învinsă de Simona Halep).

S-ar putea să te intereseze și:

Roland Garros: Karolina Pliskova (2 WTA), eliminată în turul trei - Cehoaica a fost învinsă în două seturi de Petra Martic