Pe lângă reconstrucția Chatrier-ului (care se va finaliza în 2020), organizatorii de la Roland Garros au prezentat la ediția din acest an un stadion nou, care a luat naștere pe locul unde se aflau celebrele sere ale compexului parizian. Se numește Simonne Mathieu și oferă o vizibilitate incredibilă pentru spectatori, indiferent de locul pe care îl ocupi în tribune.

Simonne Mathieu (2)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Ce a spus Simona Halep despre noua arenă Simonne Mathieu

"Toate terenurile sunt bine aici (n.r. la Roland Garros) și chiar m-am antrenat o dată pe Simonne Mathieu și mi-a plăcut tare mult, au făcut un lucru extraordinar organizatorii".

O noutate absolută la Roland Garros 2019 este și proaspăt finalizata arenă Simonne Mathieu. Localizat în sud-estul complexului, pe locul unde erau celebrele Sere D`Auteuil, noul stadion propune o premieră în construcțiile eco-green, fiind una dintre principalele atracții ale evenimentului parizian.

O arenă semi-îngropată, înconjurată de specii de plante tropicale de pe patru continente (America, Africa, Oceania și Asia), cu 5.000 de locuri și vizibilitate excelentă la terenul de joc.

Fotografii realizate cu noul Huawei P30 Pro de la evoMAG.ro